بهینه سازی سایت برای Cross-browser Performance
آموزش PageSpeed Insights برای بهبود سرعت سایت
TTFB بالا اگر زمان شروع بارگذاری طولانی است، زمان پاسخدهی سرور و ارائهدهنده DNS خود را بررسی کنید. ممکن است نیاز باشد سرور یا میزبان وب خود را تغییر دهید یا تنظیمات آن را بهینه کنید. ریدایرکتها میتوانند درخواستهای HTTP اضافی ایجاد کنند و زمان بارگذاری سایت را افزایش دهند. یکی از مزایای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین، گسترش روزافزون بازار جهانی است. اما این دسترسی در سراسر جهان به دلیل عواملی که ارتباط مشتری و سرور را محدود میکند، همیشه به یک اندازه کارآمد و مؤثر نیست.
اگر شما مستقیما ویدیوها را با استفاده از هاست سایت آپلود نمایید، بدیهی است که سرعت وب سایت تحت تاثیر قرار می گیرد و کمتر می شود. در حالی که استفاده از هاست دانلود می تواند تاثیر شگفت انگیزی در افزایش سرعت لود فایل ها داشته باشد. CDN توسعه ای از بهینه سازی حافظه نهان است که به طور خاص برای افزایش عملکرد وب سایت با هدف ترافیک وب در سطح جهانی طراحی شده است. CDN ها شامل شبکه ای از سرورها هستند که کپی های کش شده از صفحات وب را میزبانی می کنند. بازدیدکنندگان اینترنتی که این اطلاعات را درخواست می کنند، بر اساس موقعیت جغرافیایی خود به نزدیکترین سرور در این شبکه هدایت می شوند. مزایای سنتی CDN از جمله افزایش عملکرد، در دسترس بودن زیاد، و رتبه بالای صفحه در مجموع نتیجه کسب و کار را بالا می برد.
کاهش تعداد ریدایرکتها داخل یک سایت روی افزایش سرعت سایت تاثیر شگفتانگیزی دارد. بعضی از این ریدایرکتها دیگر کارایی ندارند پس میتوانید آنها را حذف کنید. یکی دیگر از تکنیکهای مفید برای بهینهسازی تصاویر، استفاده از lazy loading است. در این روش، تصاویر فقط زمانی بارگذاری میشوند که کاربر به آنها نزدیک میشود، که این امر میتواند زمان بارگذاری اولیه صفحه را به طور قابل توجهی کاهش دهد. تکنیک دیگری که میتوان از آن استفاده کرد، responsive images است که در آن تصاویر با اندازه مناسب برای دستگاههای مختلف ارسال میشوند. داشتن یک وب سایت پر سرعت می تواند از جنبه های مختلفی برای برند و کسب و کار آنلاین ما منفعت آفرین باشد.
این مسئله یکی از فاکتورهایی به شمار میرود که نقش به سزایی در بازگشت مخاطب دارد؛ چون اولین ورود کاربر یا مشتری به سایت بسیار مهم است و در ذهن وی ماندگار میشود. و یا می توانید از سرورهای مجازی و اختصاصی نیز استفاده کنید تا تحت تأثیر منابع اشتراکی با سایرین قرار نگیرید. به وسیله این ابزار تست سرعت DNS نیز می توانید ببینید که یک سایت مشخص در لحظه مورد نظر شما از 200 موقعیت مختلف با چه سرعتی DNS Lookup را تکمیل می کند. همان وبسایتی که روی دسکتاپ در عرض 2 ثانیه باز می شود، می تواند در موبایل های 3G تا 6 برابر بیشتر طول بکشد. سپس باید ببینید که کدام دسته از استایل ها را در اولیت نمایش قرار خواهید داد.
ترفندهای نهایی و افزودنی های بهینه سازی سرعت سایت که پس از توسعه وبسایتها اجرا می شوند، سرعت صفحه را بهبود میبخشند و زمان بارگذاری را کاهش میدهند تا حداقل به شکاف مرگ برسد. اما حتی در این منطقه عملکرد، نرخ تبدیل به ازای هر ثانیه تأخیر پس از زمان بارگذاری صفحه مورد انتظار ۲ ثانیه ای، ۷ درصد کاهش می یابد. دسکتاپ و موبایل از نظر جنبه های حاکم بر اجرای بهینه سازی عملکرد وبسایت همانند منابع فناوری، فاکتور فرم و رابط کاربری متفاوت هستند. بدون بهینه سازی وب سایتها برای موبایل برای ارائه بهترین عملکرد وبسایت در تلفن همراه، چندین شاخص کلیدی عملکرد وب سایت تنزل یافته و تأثیر منفی بر تجربه کاربر تلفن همراه میگذارند. عملکرد وب سایت همان تجربه کاربر است یعنی قدرت سرعت بارگذاری صفحه باعث جذاب بودن تجربه خرید آنلاین و بالا رفتن میزان فروش و در نهایت موفقیت کسب و کار آنلاین می شود. گوگل از زمانی که پیامدهای نقص عملکرد وب سایت را تجربه کرد، سرعت صفحه را در الگوریتم های جستجوی اختصاصی خود فاکتور بندی کرد.
بهجای استفاده از چندین پلاگین و تصمیمگیری دستی درباره آنچه باید بهینه شود، NitroPack همهچیز را بهطور خودکار برای شما بهینه میکند. هر بار که کاربر به وبسایت شما میآید، مرورگر باید درخواستهای HTTP را برای بارگذاری عناصر مختلف ارسال کند. فشردهسازی تصاویر و انتخاب فرمتهای مناسب میتواند به بهبود سرعت بارگذاری کمک کند. در این قسمت قصد داریم حرفهایترین ابزارهایی که مشخص میکند سرعت سایت شما در چه وضعیتی قرار دارد را معرفی کنیم. باتوجه به معیارهایی که این ابزارها مشخص میکنند، میتوانید راهکارهای لازم برای بهینهسازی صفحات و از بین بردن مشکلات سرعت را بشناسید. زمانی که آدرس سایت شما توسط کاربر در مرورگر جستجو میشود، پروتکل HTTP درخواستی برای سرور سایتتان ارسال میکند.
این ابزار بر اساس معیارهایی نظیر زمان بارگذاری، تجربه کاربری، و معیارهای کلیدی مانند Core Web Vitals، عملکرد سایت شما را تحلیل میکند. PageSpeed Insights نتایج خود را بر اساس یک امتیاز عددی (از ۰ تا ۱۰۰) ارائه میدهد و به شما نشان میدهد که کدام بخشهای سایت شما نیاز به بهبود دارند. این ابزار قادر است اطلاعاتی دقیق و کاربردی درباره مشکلات و نقاط قوت سرعت سایت هنگام طراحی سایت در دو نسخه دسکتاپ و موبایل ارائه دهد. ناگفته نماند که ابزار PageSpeed Insights بسیار ساده و کاربرپسند طراحی شده است تا هر فردی بتواند به راحتی با آن کار کند. سی دی ان ها نوعی سرور هستند که در چندین کشور مختلف فعال بوده و می توانند اطلاعاتی که در وب سایت شما وجود دارد را به منظور بهینه سازی سرعت وب سایت در وردپرس ذخیره و جا به جا کنند.
در این مقاله، به بررسی نقش مرورگرهای متنباز در بهبود سرعت سایت و افزایش بهرهوری کاربران میپردازیم. بهینهسازی سرعت بارگذاری وبسایت یکی از عوامل کلیدی در موفقیت آنلاین شما است. وقتی کاربران به سایت شما میآیند، انتظار دارند که صفحات به سرعت بارگذاری شوند. در این مقاله، به بررسی 10 روش موثر برای بهینهسازی سرعت بارگذاری وبسایت خواهیم پرداخت. با استفاده از این نکات، میتوانید تجربه کاربری را بهبود بخشید و رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو افزایش دهید. با پشتیبانی از استانداردهای مدرن وب، ابزارهای توسعهدهندگان قوی، امکان سفارشیسازی و بهروزرسانیهای مداوم، این مرورگرها به مدیران سایتها و توسعهدهندگان کمک میکنند تا سایتهایی سریعتر و کارآمدتر ایجاد کنند.
برخی پلاگینها ممکن است اسکریپتها و استایلهای زیادی بارگذاری کنند یا درخواستهای زیادی به پایگاه داده ارسال کنند که همه اینها میتوانند سرعت سایت را کاهش دهند. بهتر است پلاگینهای غیرضروری را حذف و از پلاگینهای بهینه و بهروز استفاده کنید. در مقابل، وبسایتهای کند میتوانند موجب کاهش ترافیک، افت فروش و آسیب به شهرت برند شوند. بنابراین، سرعت بارگذاری صفحات نه تنها برای جذب و نگهداشتن کاربران اهمیت دارد، بلکه تأثیر مستقیمی بر عملکرد کلی وبسایت شما خواهد داشت. سرورهای هاستینگ که بار معمولی را در اوج عملکرد هندل می کنند، ممکن است سرعت صفحه را در بارگذاری های فزاینده از دست بدهند. انجام تستهای استرس، تست های خزش، تست های بارگذاری و سایر تستهای عملکرد در وبسایت ها، تصویر دقیقی از میزان هندل کردن ترافیک وب سایت قبل از از دست دادن عملکرد یا کاهش کلی آن خلق می کند.
با کاهش حجم فایلها و بهینهسازی تصاویر از طریق ابزارهایی مانند فتوشاپ یا افزونههای وردپرسی، میتوان زمان بارگذاری را بهبود بخشید. بهکارگیری سایت GTmetrix یکی دیگر از روشهای پرطرفداری است که بیشتر افراد برای تست سرعت سایتشان از آن استفاده میکنند. البته جی تی متریکس به دلیل آنکه فقط از یک سرور استفاده میکند، نسبت به مورد قبلی که معرفی کردیم، قادر به ارائه آمار دقیق، جهت اندازهگیری سرعت نیست. با استفاده از این ابزار، میتوانید فاکتورهایی مانند حجم صفحات، تعداد Requestها، میزان بهینهسازی تصاویر سایت و سورس کدهای آن را نیز به دست آورید. با کاهش درخواستهای ارسالی سرور، قادر خواهید بود خیلی راحت سرعت سایت خود را بهبود دهید. همانطور که میدانید، به منظور بارگذاری هر المان در صفحه، باید به سرور درخواست دهید.
معمولاً وقتی یک بازدیدکننده به وبسایت شما مراجعه میکند و سعی میکند صفحهای را بارگذاری کند، کل صفحه بارگذاری میشود. تنظیم آن بسیار ساده است، اما دارای تنظیمات پیشرفتهتری برای کاربران حرفهای است که میتواند به شما کمک کند تا از پلاگین بیشتر بهره ببرید. اگر به اضافه کردن یک سرویس شبکه تحویل محتوا نیاز دارید، میتوانید از پلاگین خواهر آن به نام CDN Enabler استفاده کنید. این پلاگین گزینههایی برای تعیین زمان انقضای کش، تنظیم فشردهسازی و چند گزینه دیگر ارائه میدهد. شما همچنین میتوانید از ویژگیهای بهبود عملکرد مانند پیشبارگذاری DNS، پیشاتصال، میزبانی کد Google Analytics از سایت خود و موارد دیگر بهرهمند شوید. شما تمام قابلیتهای کشینگ مورد انتظار را به همراه ویژگیهای اضافی که احتمالاً انتظار نداشتهاید، دریافت میکنید.
تغییر مسیرها برای کاربران موبایلی که در جستجوی نسخه های دسکتاپ صفحات وب سایت هستند، مؤثرتر است. با این وجود، تبلیغات آنلاین منبع اصلی درآمد بسیاری از مشاغل آنلاین است (به گوگل و فیس بوک فکر کنید!). یک مدل تبلیغاتی بهینه وب سایت کمک زیادی به افزایش درآمد وب سایت می کند و در عین حال هزینه تأخیر و تأخیر بارگذاری صفحه را به حداقل می رساند. محدود نگه داشتن پلاگین ها یا همان افزونه ها، حداقل برای حفظ عملکرد بهینه وب سایت ضروری است. حتی افزونه های نصب شده در هسته وب سایت مشابه در ارائه سریع ترین پاسخ به درخواست های مرورگر رقابت می کنند و در نهایت پهنای باند را کاهش می دهند. زمان بارگذاری مدت زمانی است که طول میکشد تا یک صفحه وب به طور کامل بارگذاری شده و قابل استفاده برای کاربر شود.
پس باید مطمئن شوید که وب سایت تان از هر دستگاهی و در هر نقطه ای یک محصول مشابه را با ظاهر قابل قبول ارائه می دهد. بهینهسازی تصاویر، فشردهسازی کدها، استفاده از CDN، کاهش پلاگینها و کش کردن محتوا از جمله روشهای مؤثر برای افزایش سرعت هستند. انجام نادرست ریدایرکت مانع سوئیچ کاربران بین فایل های وب سایت ناخواسته تا زمان رسیدن به فایل مناسب می شود. اما انجام درست آن باعث تاخیرهای غیرضروری در بارگیری اطلاعات مورد نظر کاربران نهایی می شود. با این حال، محتوای گرافیکی فشرده همیشه عامل تعیین کننده در ایجاد تبدیل و فروش نیست.
این کاری است که باید همیشه انجام دهید، به خصوص اگر از وردپرس یا برخی CMS های مختلف استفاده می کنید که بستگی زیادی به استفاده از پایگاه داده دارد. صرف نظر از اینکه پیکربندی سرور شما چقدر عالی است، اگر تم وب سایت شما کد پیچیده ای داشته باشد، سایت شما انباشته می شود. کوچک سازی راهی برای محدود کردن کد و افزایش صفحات وب و فایل های محتوای شما است. این یکی از استراتژیهای اولیه است که برای کاهش زمان بارگذاری و استفاده از ظرفیت انتقال در سایتها استفاده میشود. افزونهای برای مرورگرها که معیارهای عملکرد وبسایت را براساس قوانین بهینهسازی یاهو تحلیل میکند.
برای استفاده از این فرمول، باید تعدادی از درخواست های سایت خود را به عنوان نمونه انتخاب کنید. بسیاری از محتواهای یک سایت روی دامنه شما میزبانی می شوند، اما بسیاری از سایت ها از محتوایی embed شده مثل ویدیوها یا ویجت های شبکه های اجتماعی استفاده می کنند. برای اینکه بالاترین سرعت را در DNS Lookup داشته باشید، پیشنهاد می کنیم از راهکار DNS ابری میزبان کلود استفاده کنید. مدت زمان بین لحظه ای که بازدیدکننده درخواست بازدید را ارسال می کند تا زمانی که عنوان سایت در تب مرورگر نمایان می شود را اصطلاحاً time to title می نامند. این ویژگی بهطور خودکار فایلهای HTML، CSS، و JavaScript را فشرده میکند.
یک کاربر معمولی به جای اینکه چند ثانیه بیشتر منتظر بماند تا وب سایت مرتبط کُند پاسخ دهد، باید چند دقیقه اضافی را صرف مرور وبسایت های بی ربطی کند که سریع پاسخ می دهند. زمان بارگذاری صفحه (Page load time) مدت زمان بین کلیک کردن روی لینک و نمایش کل محتوا از صفحه وب در مرورگر درخواست کننده است. در واقع سرعت بارگذاری صفحه مدت زمانی است که طول می کشد تا یک صفحه در وب سایت شما بارگذاری شود. با بهینهسازی تصاویر، استفاده از CDN، فشردهسازی فایلها، کاهش درخواستهای HTTP و استفاده از ابزارهای سنجش پرفورمنس مانند GTMetrix و PageSpeed Insights میتوانید سرعت سایت خود را بهبود دهید. افزایش سرعت و پاسخ دقیق و سریع به درخواست کاربران، رابطه مستقیمی با تجربه کاربری دارد. یکی از نکات مهم در بهبود پرفورمنس سایت، ایجاد یک فرهنگ سازمانی است که همه اعضای تیم به بهینهسازی و اهمیت سرعت و عملکرد سایت توجه داشته باشند.
با گسترش استفاده از دستگاههای مختلف مانند تلفنهای همراه، تبلتها و دستگاههای پوشیدنی، بهینهسازی عملکرد وبسایت برای این دستگاهها نیز اهمیت ویژهای پیدا کرده است. یکی از خسته کننده ترین کارهایی که برای ارتقای وب سایت می توان انجام داد، بروزرسانی جدیدترین نسخه PHP است. اما این روش می تواند بهترین و ایده آل ترین روش برای بهینه سازی سرعت وب سایت باشد. همواره در نسخه های بروزرسانی شده از php، اسکریپت ها ۳۰ درصد سریع تر اجرا می شوند و این سرعت ورود به صفحات را ارتقا می دهد. هر فایل JavaScript و CSS که روی سایت بارگذاری میشود یک درخواست HTTP جدید ایجاد میکند که باعث کندی بارگذاری سایت میشود.
وبسایت هایی با محتوای چندرسانه ای غیر کاربردی، چرخههای ارتباطی بیش از حد مشتری-سرور را برای رسیدن به مرورگرهای درخواستکننده طی می نمایند که در نهایت عملکرد وبسایت را بدتر می کنند. به نظر می رسد که دستگاه های تلفن همراه با ۲٫۳۲ میلیارد اشتراک تلفن های هوشمند، که حدود ۳۰ درصد از جمعیت جهان در سال ۲۰۱۷ است، به کل نژاد بشر نفوذ کرده است. و کسب و کارهای آنلاینی که به سختی وارد بخش بازاریابی اینترنتی تلفن همراه می شوند، حتماً دچار اختلال خواهند شد. نمی دانید که عملکرد وب سایت تان چگونه بر نرخ تبدیل تان تأثیر می گذارد؟ ابزارهایی مانند ابزار Google’s Test My Site می توانند پاسخ این سوال شما باشند. با این حال، رها کردن یک وب سایت به دلیل سرعت پایین صفحه، همیشه سریع ترین راه برای دسترسی به اطلاعات مورد نظر در وب نیست.
بهینه سازی FP/FCP با حذف هرگونه اسکریپت یا CSS مسدود کننده رندر یا Render blocking از head سند شما شروع می شود. پس اگر به علت برگزاری یک رویداد یا دعوت به اقدامی خاص روی سایت تان از کاربران خواسته اید که در یک زمان مشخص وارد سایت تان شوند، این اطلاعات برای شما حیاتی به شمار می آیند. رصد این معیار قدرتمند و تست لود صفحه می تواند به شناسایی مشکلات Time to first byte توسط توسعه دهندگان کمک کند. علاوه بر این می توانید از ابزار Performance Test نیز برای مشاهده TTFB یک دامنه از 10 لوکیشن مختلف کمک بگیرید. به مدت زمانی که لازم است تا پس از اتصال به سرور، اولین بایت اطلاعات خود را به مرورگر کاربر رساند، time to first byte یا TTFB گویند. پیشنهادات خود را برای انجام عمل cross-browser صفحات وب در بخش نظرات برای ما بنویسید.
این نکته را فراموش نکنید؛ بهروز نگه داشتن سایت و قوانین آن براساس سلیقه و نیاز کاربر، همواره برای شما و سایتتان نتایج مثبتی به همراه خواهد داشت. به نظر شما چگونه می توانیم سرعت سایت خود را چک کنیم و انجام این کار چه تاثیری در روند سئو سایت ما دارد؟ نظرات ارزشمند خودتان را با ما به اشتراک بگذارید. نداشتن TTFB خوب می تواند هم تجربه کاربری سایت را تحت تأثیر قرار دهد و هم تلاش های سئوی شما را بی اثر کند. عملکرد ضعیف وب سایت بهینه شده با تعدادی از مسائل از جمله زمان بارگذاری کند، کاربر پسند نبودن ناسازگاری کاربر و غیره مرتبط است. این مسائل نشان می دهد که وب سایت شما نه تنها تبدیل در وب سایت را از دست می دهد، بلکه در آینده این ضرر برای بدتر شدن نتایج سایت بزرگتر می شود.
این واقعیت دارد که خیلی از کاربران صبور نیستند و برای بازدید از یک وب سایت نمی توانند وقت زیادی را تلف کنند. اگر نیاز دارید زمان در دسترس بودن وبسایت (Uptime) و سرعت واکنش سرور را بررسی کنید، این ابزار انتخاب مناسبی است. در این فصل شما با معیارهای مختلفی که برای سنجش عملکرد سایت استفاده میشوند، آشنا میشوید. ابزارهایی مانند GTMetrix و Google PageSpeed Insights به شما کمک میکنند تا نقاط ضعف سایت خود را پیدا کرده و آنها را بهینه کنید. این ابزارها به شما این امکان را میدهند که سرعت لود صفحات سایت و عملکرد سرور سایت را به طور دقیق بررسی کنید و نقاط ضعف آن را شناسایی کنید و با استفاده از نتایج حاصل سایت خود را بهبود ببخشید.
حتی با کوچکترین ویجت ها مانند Google+ button box، بار عملکرد وبسایت از نظر زمان بارگذاری صفحه میتواند در برخی موارد تا ۲ ثانیه افزایش یابد. تلاشهای بسیار کمتری برای جذب مشتریان آنلاین برای بازدید از فروشگاه های خردهفروشی آنلاین نیاز است! کاربران اینترنت به این موضوع اهمیت می دهند که برای باز کردن صفحات وب که قبلاً هرگز بازدید نکرده اند، چند کلیک اضافی بکنند. نقش سئو یا همان بهینه سازی موتورهای جستجو و تبلیغات رسانه های اجتماعی را در این امر دست کم نگیرید. منظور از بهینه سازی فایلهای HTML, CSS و JS فشرده سازی و کاهش حجم آنهاست. با حذف فاصلههای اضافی، خطوط خالی و کامنتها و همچنین ترکیب فایلهای HTML, CSS و JS میتوان سرعت سایت را افزایش داد.
استفاده از ویژگیهایasync و defer در تگهای اسکریپت میتواند به بهبود سرعت بارگذاری کمک کند. این ویژگیها باعث میشوند که اسکریپتها بهطور غیرهمزمان یا پس از بارگذاری کامل صفحه اجرا شوند. وبسایتهایی که سریعتر بارگذاری میشوند، شانس بیشتری برای قرار گرفتن در رتبههای بالاتر نتایج جستجو دارند. گوگل در سالهای اخیر تأکید بیشتری بر (Core Web Vitals) داشته که شامل معیارهایی مانند LCP، FID و CLS است. اما چگونه میدانید که آیا این پلاگینها سرعت وبسایت شما را بهبود بخشیدهاند؟ برای این کار به یک ابزار تست عملکرد نیاز دارید.
علاوه بر بهبود تجربه کاربری، بهینهسازی عملکرد وبسایت میتواند بر رتبهبندی آن در موتورهای جستجو نیز تأثیرگذار باشد. گوگل و دیگر موتورهای جستجو، سرعت بارگذاری صفحات را به عنوان یکی از عوامل مهم در رتبهبندی وبسایتها در نظر میگیرند. بنابراین، با بهینهسازی عملکرد، میتوانید شانس بیشتری برای رتبهبندی بالاتر در نتایج جستجو داشته باشید. INP یا تأخیر در تعامل، یکی از معیارهای جدیدتر است که به زمان لازم برای پاسخگویی صفحه به تعاملات کاربر مانند کلیک یا اسکرول اشاره دارد. این معیار زمانی اهمیت پیدا میکند که کاربران با سایت شما تعاملات زیادی داشته باشند و انتظار داشته باشند که سایت به سرعت به درخواستهای آنها پاسخ دهد. اگر زمان پاسخگویی سایت طولانی باشد، تجربه کاربری منفی ایجاد میشود و کاربران ممکن است از سایت شما خارج شوند.
بنابراین در صورتیکه شما در یک هاستیگ کار می کنید که از قابلیت های Shared Hosting استفاده می کند ، پهنای باند برای استفاده سایر وب سایت ها نیز باز خواهد شد. اگر وب سرور شما اختصاصی برای یک وب سایت مورد استفاده قرار می گیرد می توانید پهنای باند زیادی به وب سایت خودتان بصورت اختصاصی اختصاص دهید. اگر در سرعت بخشیدن به وبسایت خود مشکل دارید، تنها یکی از این پلاگینهای عملکرد وردپرس میتواند بهطور چشمگیری زمان بارگذاری صفحات شما را بهبود بخشد. استفاده از یکی از این پلاگینهای عملکرد وردپرس و امید به بهترینها کافی نیست. نظارت بر سرعت بارگذاری وبسایت و انجام تستهای منظم به شما کمک میکند تا نقاط ضعف را شناسایی و اصلاح کنید.
برای ادامه، صاحبان وبسایتها باید وبسایتهای خود را برای عملکرد تلفن همراه بهینه کنند و از مجبور کردن کاربران خود بیشتر از آنچه که باید منتظر بمانند، اجتناب کنند. به جای طراحی وب سایت خود با مرورگر دسکتاپ، ابتدا مطمئن شوید که وب سایت شما موبایل است. این ابزار تحلیل جامعی از عملکرد، سئو، امنیت، و تجربه کاربری وبسایت ارائه میدهد. یکی از ابزارهای ساده و کاربر پسند برای بررسی عملکرد وبسایت که معیارهایی مانند زمان بارگذاری، تعداد درخواستهای HTTP و حجم صفحات را ارزیابی میکند. گزارشی جامع از سرعت بارگذاری وبسایت، زمان بارگذاری عناصر مختلف، و پیشنهاداتی برای بهینهسازی ارائه میدهد.
برای بهینه سازی این موضوع می توانید از سرورهای ابری مشخصی استفاده کنید که خودتان برای میزبانی از وب اپلیکیشن تان ایجاد کرده اید. برای مثال می توانید در میزبان کلود به راحتی و در کمتر از یک دقیقه یک سرور ابری واقعی ایجاد کرده و منابع مورد نیاز خود را به آن اختصاص دهید. ترتیبی که کاربر اطلاعات را دریافت کند بسیار مهم است، و شاید کوچکترین تغییراتی در کدها بتواند این معیار عملکردی را متحول کرده و سرعت لود صفحه را افزایش دهد. شناسایی چالش های میانی در برقراری اتصال در این معیار کمی دشوار است، چراکه به فاکتورهای زیادی بستگی دارد. مثل حجم بالای ترافیک سرور اصلی، چه از سمت بات ها باشد چه کاربران واقعی، و یا موقعیت جغرافیایی کاربر که مسافت طولانی تر می تواند اتصال را کندتر کند.
تیدا وب حاصل زحمات یک تیم قوی و با تجربه میباشد که همواره سعی داشته تا بهترین وبسایتها را با طراحی مدرن به مشتریان و کارفرمایان ارائه دهد. یکی از خصوصیتهای بارز تیدا وب که آن را نسبت به سایر رقبا متمایز میسازد، طراحی وب سایت امن و افزایش امنیت وردپرس میباشد. مدیریت بهتر دیتابیس، استفاده از کش و انتخاب هاست مناسب از جمله اقداماتی هستند که به بهبود عملکرد بکاند کمک میکنند. شبکههای تحویل محتوا (CDN) با استفاده از سرورهای مختلف در مناطق مختلف جهان، محتوای سایت را از نزدیکترین سرور به کاربر تحویل میدهند. وظایف آنها توزیع یکنواخت ترافیک ورودی وبسایت بین سرورهای مختلف وبسایت است تا از اورلود شدن یک سرور خاص جلوگیری کند.
این مقاله به بررسی نکات کلیدی برای بهبود سرعت و پرفورمنس وبسایت میپردازد و ابزارها و روشهای مناسب برای افزایش سرعت سایت، به خصوص سایتهای وردپرسی را معرفی میکند. استفاده از PageSpeed Insights یکی از اصول مهم سئو سایت تکنیکال است، زیرا سرعت سایت مستقیماً بر روی رتبهبندی گوگل و تجربه کاربری تأثیر میگذارد. گوگل بارها اعلام کرده که سرعت بارگذاری صفحات وب یکی از عوامل رتبهبندی مهم در الگوریتمهای آن است. بنابراین، هرچه سایت شما سریعتر بارگذاری شود، احتمال افزایش رتبه آن در نتایج جستجو بیشتر است. بهینهسازی سرعت سایت از طریق ابزار PageSpeed Insights به بهبود معیارهای Core Web Vitals نیز کمک میکند، این معیارها یک سری استانداردهای فنی هستند که گوگل برای ارزیابی کیفیت تجربه کاربری سایتها استفاده میکند.
خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری